Széchenyi 2020

Gymnova

Cégünk alapítása óta állandó partnere a világhírű sportszergyártónak, a Gymnova-nak. A Gymnova egy 1978-ban alapított, francia székhelyű cégóriás, mely a világ legtöbb országában képviselteti magát.

A fő profiljuk a gyakorló- és verseny tornaszerek gyártása, kivitelezése. Termékeik nagy része a FIG (Nemzetközi Torna Szövetség) előírásainak, szabványainak megfelelően készül, hiszen a világ versenyek (Európa-bajnokság, Világ- bajnokság, Olimpia, Világkupák) legtöbbször az ő tornaszereik támogatásával, közreműködésével zajlanak le.

Cégünk a – Marathon Békés Sport Kft. – a Gymnova hivatalos magyarországi viszonteladója. Az állandóan frissülő katalógusuk részletes termékbemutatót és leírást tartalmaz a rendelkezésre álló sporteszközökről.

Ha megrendeléssel/árajánlattal kapcsolatos kérdésük van, bátran írjanak e-mailt, vagy keressék fel ügyfélszolgálatunkat a telefonos elérhetőségek egyikén!

A Gymnova katalógus itt letölthető!

Sport system

Vállalkozásunk ugyancsak állandó partnere az 1979-ben alapított, világszerte elismert olasz sportszergyártónak a Sport Systemnek.

Cégük főbb tevékenységi köre a sporteszközök gyártása, kivitelezése a világ minden területén. Professzionális és nemzetközi sportszerszabványok szerint készült termékeket biztosít a talaj- és szertorna, atlétika, egyéni és csapat sportágak számára egyaránt. Ezen kívül lehetőség van még öltözők, kórházak, meeting- és sajtó szobák egyedi és előírás szerinti bebútorozására is. A Sport System egyik legfőbb termékköre a kosárlabda állványok (palánkok, gyűrűk, hálók), melyek FIBA (Nemzetközi Kosárlabda Szövetség) tanúsítvánnyal rendelkeznek. A női és férfi kosárlabda Európa- és Világbajnokságok legfőbb támogatói.

Cégünk a – Marathon Békés Sport Kft. – a Sport System hivatalos magyarországi viszonteladója. Az állandóan frissülő katalógusuk részletes termékbemutatót és leírást tartalmaz a rendelkezésre álló sporteszközökről.

Ha megrendeléssel/árajánlattal kapcsolatos kérdésük van, bátran írjanak e-mailt, vagy keressék fel ügyfélszolgálatunkat a telefonos elérhetőségek egyikén!

A Sport System katalógus itt letölthető!

Uher Company

Az Uher Company egy cseh sportszergyártó vállalat, melynek fő profilja a floorball- és utcai hoki pályák, többfunckiós kültéri pályák, tollaslabda pályák eszközeinek gyártása, forgalmazása. Ezenkívül még tevékenységi körükbe tartozik a sport célú padlóburkolatok kivitelezése is. Cégük a cseh nemzeti floorball válogatott hivatalos partnere és a világ egyik legnagyobb floorball pálya kivitelezője.

Cégünk a – Marathon Békés Sport Kft. – a Uher Company hivatalos magyarországi viszonteladója. A munkáikról bővebben a weboldalukon olvashatnak.

Ha megrendeléssel/árajánlattal kapcsolatos kérdésük van, bátran írjanak e-mailt, vagy keressék fel ügyfélszolgálatunkat a telefonos elérhetőségek egyikén!

Írjon nekünk!  Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, melyre a Google Adatkezelési Szabályzata és Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

  Tisztelt Partnerünk!
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. július 29 - augusztus 03. között cégünk általános nyári szabadságolás miatt zárva tart. Ez idő alatt érkezett megkeresésekre, megrendelésekre az első munkanapot követően fogunk reagálni.
  Szabadság utáni első munkanap 2024.08.05.
  Kérjük, hogy rendeléseik ütemezésekor a fentieket szíveskedjenek figyelembe venni!
  Üdvözlettel:
  Kelemen Balázs
  ügyvezető
  close